TravelTrustIt reviews op je website

TravelTrustIt maakt het heel eenvoudig om beoordelingscijfer of reviews op je website te plaatsen. We hebben zes zogenaamde widgets ontwikkeld. Hierdoor hoef je maar één regelcode op je website toe te voegen en de reviews verschijnen automatisch.

Worden er nieuwe reviews ingevoerd dan worden die automatisch, na controle, bij de juiste accommodatie of reisorganisatie getoond. Dat is pas werk uit handen nemen!

Zie hier alle widget mogelijkheden

1 - Algemene beoordeling van de reisorganisatie

Deze widget toont het gewogen gemiddelde van de algemene beoordelingen van de reisorganisatie. Deze kan je bijvoorbeeld in de navigatiebalk van je website opnemen.

widget1.png

2 - Uitgebreide algemene beoordeling van de reisorganisatie

Deze widget toont het gewogen gemiddelde van de algemene beoordelingen van de reisorganisatie. Daarnaast wordt ook het percentage van de mensen die de reisorganisatie aanbeveelt én het aantal reviews getoond. Deze kan je bijvoorbeeld in de navigatiebalk van je website opnemen.

widget2.png

3 - Carousel van de laatste reviews

Het wekt natuurlijk veel vertrouwen dat er veel positieve reviews worden gegeven. Ook Google vindt dit interessant en levert daardoor een hogere ranking. In deze carousel worden de laatste reviews getoond. Deze carousel is er ook in een verticale variant, deze past beter op je mobiele website.

widget3.png

4 - Accommodatie reviews overzicht

Wil je bij iedere accommodatie een overzicht van de gewogen gemiddelde score van de basisvragen? gebruik dan deze widget. Super informatie in één oogopslag.

widget4.png

5 - Review pagina

Om een volledig overzicht van de reviews op te nemen in je website, kies je voor deze widget. Je krijgt de laatste reviews te zien met alle detailinformatie inclusief eventuele reacties die je hebt geplaatst. Dit is de meest uitgebreide widget die beschikbaar is.

widget5.png

6 - Accommodatie beoordeling

Wil je graag een gewogen gemiddelde algemene beoordeling van een accommodatie opnemen bij je zoekresultaten? Ook dat kan. We hebben een kleine widget ontwikkeld die enkel deze beoordeling toont.

widget6.png

widget6-vb.png

API voor verregaande integratie

Naast al deze widgets is het ook mogelijk aan te sluiten op onze API. Hiermee kan je de reviews op je website plaatsen naar eigen wensen. Je kan een deel van de gegevens selecteren en de opmaak is volledig aan te passen. We maken gebruik van een volledig gedocumenteerde REST API waardoor ontwikkelaars snel aan de slag kunnen.

image1

Vind je dit interessant?

Aarzel niet en neem contact met ons op. Al is het maar voor onze lekkere koffie ☕️