Training video's en materiaal

TravelTrustIt is zeer eenvoudig in het gebruik maar soms is het toch fijn om even een korte instructievideo te kunnen bekijken. We hebben meerdere training-video's gemaakt die je hier onder kan bekijken. Mocht je alsnog vragen hebben neem gerust contact op.

Naslag materiaal

Snelle start gids - Hoe werkt TravelTrustIt

Één pagina overzicht hoe TravelTrustIt werkt. Volg gewoon de route op de pagina. Download hier de Snelle start gids in PDF formaat: Snelle start gids - Hoe werkt TravelTrustIt.pdf

Technische documentatie - Hoe plaats ik de widgets op mijn website

Je wil nu de widgets met de reviews op je website plaatsen. Hoe doe je dat? Download hier de Technische beschrijving in PDF formaat: Technische beschrijving widgets TravelTrustIt.pdf

Ik ontvang e-mails met reviews over bezochte accommodaties of mijn organisatie en nu?

In deze video legt Merel uit wat TravelTrustIt is en wat je kan verwachten. De eerste video uit een serie van 4 om een volledig beeld te krijgen van de werking en gebruik van TravelTrustIt.

Video 1/4

TravelTrustIt neemt je al het werk uit handen, hoe werkt het?

In deze video legt Merel uit hoe TravelTrustIt al het werk uit handen neemt van uitnodigen tot verwerken. Ook wordt er uitgelegd hoe wij op een unieke en laagdrempelige wijze reviews verzamelen.

Video 2/4

Reviews keuren, hoe doe ik dat?

Ondanks dat TravelTrustIt veel werk uit handen neemt, blijf je zelf toch controle houden over wat er met jouw reviews gebeurt. Hoe je dat kan doen legt Merel uit in deze video.

Video 3/4

Wat gebeurt er met mijn reviews?

In de vorige video heb je kunnen zien hoe je de reviews kan beoordelen en een reactie kan geven. Maar wat gebeurt er vervolgens met deze reviews? Dat gaat Merel uitleggen in deze video.

Video 4/4