TravelTrustIt introductie prijstelling

We willen dat iedereen mee kan doen met TravelTrustIt en daarom is er een volledig bruikbare gratis abonnement. Je krijgt er zelfs een gratis mobiele app bij die je onbeperkt aan je klanten beschikbaar kan stellen. Ook hierbij geldt dat dit je geen extra werk oplevert.

Prijsstelling

De prijzen hieronder zijn introductieprijzen. Sluit je snel aan om deze prijzen vast te leggen.

Start

€ 0maand
 • Onbeperkt aantal boekingen p/j
 • Gratis TravelTrustIt app
 • Wij nemen al het werk uit handen
 • Basis widget op website
 • Opgenomen op TravelTrustIt.com

Scale

€ 29maand
 • Tot 1.000 boekingen p/j
 • Gratis TravelTrustIt app
 • Wij nemen al het werk uit handen
 • Twee widgets op je website
 • Uitgebreid opgenomen op TravelTrustIt.com
 • Reageren op reviews
 • Management informatie

Enterprise

€ 199maand
 • Tot 10.000 boekingen p/j
 • Gratis TravelTrustIt app
 • Wij nemen al het werk uit handen
 • Alle beschikbare widgets op je website
 • Uitgebreid opgenomen op TravelTrustIt.com
 • Reageren op reviews
 • Management informatie
 • Meerdere labels
 • Eigen review vragen toevoegen
 • API voor volledig aangepaste integratie

Heb je andere wensen?
Arrow

Wanneer bovenstaande pakketten niet helemaal bij je wensen aansluiten, neem dan gerust contact met ons op.

Voeg extra modules toe aan je pakket

Extra merk/label

Heb je meerdere labels, geen probleem daar hebben we een oplossing voor.

TravelTrustIt Pro app

Wil je een eigen look en feel binnen de app en meer mogelijkheden bieden?

Je eigen app

Wil je een volledig eigen app, onder jouw naam in de App Store met jouw logo als icoon. Geen probleem ook dat kan.

Meerdere vestigingen

Heb je meerdere vestigingen die je apart wil laten beoordelen. Ook dat kan.

Veelgestelde vragen

Is gratis echt gratis?

Ja gratis is echt gratis er is geen kosten voor het Start abonnement. Ook voor het aansluiten van je reserveringssysteem aan onze API brengen we geen kosten voor in rekening. Als we jullie bevestigingsmail als invoer voor de boekingen gebruiken dan moeten we daar helaas wel eenmalige kosten voor in rekening brengen.

Wie is de eigenaar van de review?

Als je informatie aanbiedt op de website, via de app van je reisorganisatie of per e-mail of andere wijze aan ons stuurt, dan zijn wij gerechtigd om deze informatie te gebruiken. Je hebt het recht om al jouw persoonlijke gegevens, zoals je (achter)naam, leeftijd en foto's waarop je herkenbaar staat op eerste verzoek te laten wijzigen of verwijderen.

De reisorganisatie kan dus geen eigenaar worden van de review.

Wat kan ik allemaal met de app?

De app is er in drie varianten. Allereerste de gratis variant; de klant ontvangt in de app alle reisgegevens inclusief vouchers en andere reispapieren. Er zijn tips beschikbaar voor wat er allemaal te doen is op de bestemming en daarnaast kan de klant natuurlijk eenvoudig een review plaatsen voor de reisorganisatie als ook voor de accommodaties.

Daarnaast is er een Pro versie van de app. Deze versie maakt het mogelijk om binnen de app de look en feel van uw reisorganisatie aan te brengen en een foto en gegevens van de persoon op te nemen die de boeking verwerkt heeft. Hierdoor krijg je een super persoonlijke app. Daarnaast wordt de mogelijkheiden uitgebreid met het maken van een fotodagboek. Deze kan je tijdens je reis al delen met thuisblijvers en na terugkomst is het 5 minuten werk om een volledig opgemaakt fotoboek te laten drukken.

Als voor je belangrijk is dat je eigen merk uitgebreid getoond wordt is de white label versie de beste keuze. Hiermee heb je een eigen app in de app-stores met je eigen logo op de telefoon van je klanten. Dit geeft een erg professionele uitstraling van je reisorganisatie. Tevens biedt deze versie extra mogelijkheden voor groepsreizen, zoals het zien van de groepssamenstelling voorafgaand aan de reis en het aanmaken van een Whatsapp groep.

Voor meer informatie ga naar de Travelia website of neem gewoon even contact op.

Hoe voeg ik de reviews toe aan mijn website?

We hebben zogenaamde widgets ontwikkelt die zeer eenvoudig in je website zijn op te nemen. Bekijk onze uitleg op de TravelTrustIt reviews eenvoudig op je website pagina. Het is letterlijk één regel code toevoegen aan je website. We helpen je hier graag me. Neem gerust contact op.

Wat moet ik doen om mijn klanten reviews te laten plaatsen?

Dit is heel eenvoudig.

 1. Neem contact met ons op. We bespreken graag je specifieke wensen.
 2. We ontvangen je boekingen (via een API of een kopie van de bevestigingsmail).
 3. Wij richten alles in voor je.
 4. Wij nodigen je klant uit voor het downloaden van de app.

Dat is alles, je klant kan nu gebruik maken van de app waar hij handig alle gegevens bij de hand heeft en eenvoudig een review kan plaatsen.

Moet ik de app gebruiken op reviews te verzamelen?

Door het gebruik van de app is het mogelijk om een significante verhoging van het aantal reviews te krijgen. De app maakt het heel eenvoudig voor je klant.

Het is echter niet de enige mogelijkheid om via de app reviews te verzamelen. Als de app niet gebruikt wordt voor een boeking gaan we, na de reis, toch een uitnodiging voor het plaatsen van een review. Onze ervaring is echter dat de conversie van een verzoek via e-mail laag is en er vaker negatieve dan positieve reviews geplaatst worden. Mensen met een slechtere ervaring nemen meer de moeite om een review te plaatsen. Dit voorkom je door gebruik van de app.

Door gebruik van de app worden er reviews geplaatst tijdens de reis. Mocht er dan toch een negatieve ervaring zijn bij de reiziger dan kan je pro-actief actie ondernemen om een oplossing te leveren. Een mogelijkheid die je niet hebt bij een review zonder de app.