TravelTrustIt

TravelTrustIt levert een onafhankelijke oplossing voor het eenvoudig verzamelen van reviews over jouw reisorganisatie en/of accommodatie(s).

Wij nemen alles uit handen! Van het uitnodigen voor het achterlaten van een review, tot het verwerken van een review. Je houdt zelf controle doordat alle reviews van je klanten eerst door jou beoordeeld kunnen worden.

Reviews van TravelTrustIt zijn geplaatst door mensen die ook echt op reis zijn geweest met jouw organisatie en ook echt de accommodatie(s) hebben bezocht. Dit kunnen we garanderen door onze unieke wijze van reviews verzamelen via de app.

TravelTrustIt een unieke samenwerking

TraveltrustIt is een unieke samenwerking van Qenner en Travelia.

logo-edc8a538d1.png

Qenner levert al meer dan 20 jaar software voor de reiswereld. Qenner is gevestigd in Enschede en levert software oplossingen voor de retail- en recreatie-branche. De missie van Qenner is hét koppelplatform zijn in de reisindustrie.

Klanten van Qenner zijn onder andere: Vakantieparken, Campings, Leveranciers van PMS-en, Websites, OTA's, Touroperators, Reisagenten, Retail, Beddenbanken, Autoverhuur, Transfer leveranciers.

blue-200x53.png

Travelia levert een unieke (white label) app voor de reiswereld. De Travelia app is in gebruik bij meer dan 300 reisorganisaties en is meer dan 6 miljoen keer gebruikt.

Klanten van Travelia zijn: Reisbureaus, Zelfstandige reisagenten, Touroperators en Online Travel Agencies (OTA's).

Hoe werkt TravelTrustIt eigenlijk?

Wij nemen al het werk uit handen en toch houd je controle. Hoe werkt dat dan? Ga naar Hoe werkt TravelTrustIt voor meer uitleg.

Unieke wijze van reviews verzamelen

Door de integratie met Travelia zijn we in staat om laagdrempelig reviews te verzamelen via de app. Daarnaast is er een significant hogere conversie voor het verkrijgen van de reviews. Je ontvangt de reviews terwijl je klant nog op vakantie is. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om pro-actief actie te ondernemen indien benodigd.

Eenvoudig reviews op uw eigen website

Met TravelTrustIt is het super eenvoudig om reviews op je eigen website te plaatsen. We hebben zes verschillende widgets ontwikkelt die je door 1 regel toe te voegen aan jouw website, kunt tonen. Dit kan op het niveau van je organisatie maar dit kan ook per accommodatie.

De beschikbare widgets

De volgende widgets zijn beschikbaar en kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan je website.

  1. Basis widget met algemene beoordeling
  2. Uitgebreide widget met algemene beoordeling
  3. Een carrousel met de laatste reviews
  4. Details van de beoordeling van een accommodatie
  5. Volledige details en reviews van een accommodatie
  6. accommodatie beoordeling voor in de zoekresultaten

Vind je dit interessant?

Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden.